Nycklar!

Japp, idag blev jag innehavare till världens finaste lya! Har redan varit där och fyllt på med lite grejer. Det kommer bli en lång väntan tills på onsdag då min säng kommer, kommer ju inte kunna flytta in tidigare än så.
Shecity hade i ett inlägg lagt upp denna ljuvliga låt, så nu är jag också fast. Lyssnar om och om igen..älskar ju den här snubben!

Imorgon blir det jobb och efter det ännu mer flyttande.

Sov sött vänner!

Not so Ugly

Motsatsen till Ugly Betty

Torka

Nu har vi inget vatten här hemma. Najs. Pappa stängde av vattenledningarna eftersom han råkat borra sönder nåt rör. Bra där. Tur jag hann duscha innan och tur att jag flyttar snart. Antar att de får komma hem till mig och duscha och tvätta om det skiter sig totalt här hemma hehe..

Förresten, ingen som har en gammal cykel liggandes? Skulle vara fint att kunna rulla till jobbet förstår ni.



Sovmorgon

Jäklar vad härligt att få sova ut idag. Inte för att 9 är en tidigt start i skolan, men ändå. Idag blir det fortsatt shoppande inför flytten. Måste bland annat inhandla fina kaffekoppar och témuggar, städgrejer och viktigast av allt - duschdraperi! Har ju inget badkar och känner på mig att en dusch utan skyddande draperi kommer skapa förödelse.




Nu blir det dusch och sen vet jag inte.


Peace Out



Om ni inte redan gjort det, kika in hos den här tjejen!


My Day

Dagen i korthet:
Föreläsning i ekonomistyrning - mkt givande och en massa siffror.
Sushi på lunchen - har aldrig ätit det innan, tro det eller ej. Men eftersom jag är förkyld kände jag ingen smak så det lär bli fler provomgångar.
Vintageutförsäljning på Textilhögskolan - höll fingrarna i styr och köpte två skrikrosa handukar på hemtex istället.
Programmöte för textilekonomerna - bla bla bla..jag ritade i blocket..
Handla med päronen - passade på att slänga ner lite smått o gott som jag INTE kommer kunna unna mig nu när jag flyttar
NU - 90210, både Fanny och Ullis påpekade att det var något bra att ta till när man vill vila hjärnan något.

Chingeling!

Nothing´s gonna come beteween me and my afro..

The world should revolve around me

Bedtime

Nu ska jag iväg och leta säng!


Eeeeeww..

Satte mig ner i soffan med päronen ett slag och fick se lite av Bonde söker fru, där det vankades bröllop. Det var så överdrivet puttinuttit att jag nästan kräktes, både jag och mamma lämnde tvn då vi inte klarade av att se det.

Bobban



Klicka på Bobban och gunga med!

Sköna Böna!





H
on är allt bra inspirerande den där Nicole...

Jag besitter flytet!

Äntligen! Hur mycket flyt har jag på en skala? Måste gjort nåt riktigt bra i mitt tidigare liv hehe.
Träffade fastighetsägaren till min drömlägenhet tidigare idag och det gick strålande bra! Så nu är det jag som flyttar in i min vindsvåning om en vecka typ. Snabba ryck med andra ord. Men jag hade verkligen inte klarat att bo som jag gör en längre tid. Tänk er hur överfullt det måste vara om kläder faller över dig mitt i natten?!

Är i extas just nu och känner mig så lättad att jag slipper denna hetsjakt efter en lya! Samtidigt känns det tufft för nu gäller det att fixa allt runtomkring. Måste leta möbler och köpa allt som en kök kan tänkas innehålla. Inte för att detta är tråkiga måsten ;)




Ha en fin söndagskväll!



Håll tummarna!

Usch är lite nervös inför ett möte nu. Håll tummarna för det går vägen!



Birthday Girl



Ska strax iväg och fira Tessan som fyller år! Så nu åker partyklackarna på!



Nattligt påhopp

Eftersom min boendesituation just nu är liiite knökad sover jag precis brevid en klädställning som håller upp ett överdrivet antal plagg. Inatt vaknade jag av att  denna tunga makapär föll över mig med en smäll och mitt i en jobbig mardröm dessutom. Folk som känner mig vet att jag kan skrika högt. Jag är liten men när det gäller skäckfyllda höga ljud har jag lungor som en operasångerska. Med andra ord väckte jag resten av huset som trodde jag jag höll på att dö.

Nu blir det T&T - Té och Tv!


Forever in love with Forever 21



Jag vill ha alla...NU

Gonatt på er!

Ruinerad

Kan ni fatta att jag måste försöka införskaffa 5 böcker till den nya kursen? Fem böcker till en fjuttig liten kurs som är slut om några veckor. Det kommer svida ordentligt i plånboken och jag kommer känna press att läsa varenda bok sida upp och sida ner, vilket är riktigt nedrigt.
Det sved inte riktigt lika illa när jag haffade lite nytt att ha på kroppen. Jag har som många andra fastnat för Gina Tricots nya stentvättade och totalt trashade jeans. "Har du köpt de där?" sa min käre fader när han såg mig struttandes omkring här hemma. Han trodde jag hade fått något gammalt avlagt par ifrån nån kompis. Jag funderade en kort stund på om jag skulle låta stackaren tro det, men jag är allt för ärlig. Det är samma sak som när jag råkat handla lite skor och kommer hem med mina påsar. Jag plockar fram allt och visar skyldigt upp vad jag lagt mina korvören på. Lika bra att få det överstökat, de fattar ju ändå när garderoben svämmar över och plånboken ekar tom.

De fina jeansen från Gina på fina fröken Fahrman.


Bestämde med Fanny att vi ska åka med THS till modemässan, om det blir Köpenhamn eller Stockholm vet jag inte än. Var inte med förra året och har fått höra en del om vad jag missade så det här året gäller det att hänga på.

Nu blir det plugg då nyckeltal är något som jag helt glömt bort vad det är...

Ciao!

Bollen i handen

Yep..sitter här med datorn i knät o glor på handbolls VM med familjen. Snart vankas det kaffe men jag känner sug efter popcorn. Får se om jag ger efter för begäret. Jag som skulle börja på Friskis igen för att kunna forsätta äta onyttigt - för att balansera upp det hela. Vi får se i veckan om jag tar tag i mig själv.

Igår vann Sverige mot Sydkorea. Svårt att välja sida där hehe. Heja båda liksom. Ikväll får vi iaf hoppas att de spöar spanjorerna och lyckas med sina planerade psykningar av den stackars spanska stjärnan.



Lutar nog åt popcornen ändå..hur ska detta sluta?

Ciao

Fransigt

Sitter här o glor på serier när jag egentligen borde repetera lite ekonomi inför kommande föreläsning...men hur kul är det på en skala? Ekonomistyrning verkar iofs vara en tung kurs med en massa räknande så det är väl lika bra att komma igång o vänja sig.

Köpte en snajsig klänning med fransar igår á la indian - på rean dessutom. Kommer nog inte kombinera med fjädrar i håret, även om det är läckert.



Och hur svårt ska det vara att hitta en lägenhet? Varför vill alla bo i Borås? Har svarat på en massa annonser men inte får man något svar inte, nejdå man ska vänta och plågas minsann.

Åter till mitt tittande...see ya

Okejrå..kvällens sista inlägg

Med ljuva Mary-Kate som inspiration säger jag godnatt!


Vackert

Måste även nämna en grymt duktig tjej som jag snubblade över idag - Myltan

HUR vackert blir det inte när hon håller i en penna?




My Place

Sitter och dreglar över inredningen i lägenheterna som ligger uppe på Hemnet. Nu snackar vi övre-miljon-klassen och Stockholmstrakten..Big time







Är det rättvist här i livet? Jag tror inte det..

Alingsåååååås

Idag hade jag en inbokad dejt med söta Sofia och hennes Kennet. Vi kände för att hitta på nåt skoj så vi drog en sväng till Alingsås. Blev en del kullerstens-traskande med lunch och fina inköp. Hittade en snygg svart pennkjol på rea som kommer till användning redan imorgon då det blir begravning.

Fick en gammal apsnygg bild skickad till mig nyss.. Nu vet jag hur jag skulle se ut om jag en dag skulle få för mig att mörda nån stackare med en brödkniv iförd fårskinnstofflor. Rätt oförarglig eller vad sägs?

'

Mocka

Är rejält sugen på lite mocka nu till våren..

 
                                                            H&M


                                               Topshop



                         Acne (bild lånad från Linn)


RSS 2.0