Jackson och tacopaj

Sitter här alldeles allena och äter gårdagens tacopaj och medan Michael Jackson sjunger i bakgrunden. Har försökt plugga lite men det är ju helt enkelt inte så roligt. Ska rusa iväg till skolan nu. Organisationslära och jobb efter det.
Såg att jag hade en massa gamla bilder på mobilen sen innan flytten! Ska försöka lägga upp dem ikväll så får ni nåt att glo på en stund.

Chingaling
/S

Matthew Williamson hjärta H&M

WOW..upptäckte idag att H&Ms designsamarbete till våren blir med Matthew Williamson! Kollektionen släpps redan i mitten av maj och herr Williamson kommer för första gången designa herrkläder. Blir spännande minsann!

Från AW 08


My name is KLANT

Spillde precis té (chai med honung och mjölk för den som undrar) över hela bordet men lyckades rädda min kära dator i alla fall. Får undersöka om mattan klarade sig undan té-regnet...

Har varit riktigt kass på att uppdatera på sistone. Får skylla på sjukt mkt skola och jobb helt enkelt.
Betade av ett seminarie idag vilket var lättande. Ett mindre att arbeta mig igenom innan det blir jullov.

Allra bästa Ulrika har gått och uppdaterat sin blogg och skaffat sig en alldeles egen domän..dödligt läcker dessutom! Älskar den redan!

/S



Paradise

Har precis haft besök av en gammal granne och suttit och kollat massa bilder från hans resor till Fiji, Australien och Nya Zeeland... Inte alls avis. Minns resan till Thailand för tre år sen, kan inte fatta att tiden går så sjukt snabbt. Tre år sen, hjälp!
Något av det bästa jag gjort i mitt liv och mer resor kommer det helt klart att bli. Tyvärr är man ju fast här ett tag till innan det kan bli nån riktigt långresa.



Nu mat, sen film. Ha det fint
/S

Cover me



Friskis

Nu bär det av till Friskis för ett uppfriskande pass.. Om jag nu klarar att röra mig.

/S

Get your stripes on..


Äntligen FREDAG!

Tänk att lite lätt träning igår kunde orsaka sådan smärta i vaderna? Har gått runt och känt mig som en stel gammal farbror som helst undviker trappor. Men det ska väl bli bättre när jag väl kommer igång igen.

Skönt att det äntligen är helg i alla fall. En arbetsfri helg. När jag har en ledig helg måste självklart min karl jobba. Lite tråkigt, men jag får väl hitta på nåt roande på egen hand.

Kikade lite på H&M och deras samarbete med Comme des Garçons. Mycket prickigt, mycket svart och en hel del volanger. Tyckte herrkollektionen var mer lockande så det blir inga köp. Inte till mig i alla fall även om den prickiga lilla plånboken inte hade suttit fel.

Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och varva ner...ögonen går i kors efter sista föreläsningen.

Ha en fin fredag allesammans!

Ny blogg och nya klackar!

Det gick verkligen inte att hålla sig undan bloggvärlden. Har man en gång tagit klivet in finns det ingen återvändo. Har ju saknat att få skriva av mig emellanåt och att få lägga upp lite fina bilder då och då.
Känns tråkigt att inte dela blogglyckan med min kära bästa vän, men tror allt att det ska gå fint ändå! Både för mig och henne. Såg att du ändrat om en del på gamla bloggen Ulrika, jag giller´t!
Känner hur som helst mindre press med detta nya fräscha forum som underbara Fanny designat åt mig :D
Tack snälla, du är en pärla!




Magen kurrar ordentligt nu så jag måste slänga i mig något smarrigt. Kom precis hem från en lång dag i skolan och ska snart iväg och utdela lite slag på KI-passet.

Ska allt försöka slänga upp nåt mer ikväll innan sömnen tar över...

/S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0