Måndag fast det känns som torsdag..eller nåt

Idag bär det iväg till Göteborg och bästa Ullis! Så längesen vi sågs och jag har kraftiga abstinensbesvär. Ska bli så härligt att bara få krama om henne och tjattra och ditten och datten.

Heartbreak

Vad gör man när livet är grymt och orättvist? När man inser att allt inte ligger i ens egna händer?
De senaste tiden har jag upplevt sjukt starka känslor, total förvirring och fruktansvärd smärta. Men i denna känslostorm har jag också insett och lärt mig en hel del om mig själv.

Jag vet att jag är stark men nu har jag också lärt mig att det är tillåtet att släppa allt och bryta ihop, då jag har turen att omges av underbart fina människor som stöttar, tröstar och är starka för mig när jag inte orkar. Jag har också insett att jag kommer att sakna och älska ett bra tag framöver och att det är ok. Livet kommer gå vidare även om det inte känns så ibland..

/S





 

Boys boys...


Som utlovat...Egotime






Sämsta kvaliteten i världen men yep..that´s it.

/S

Helgen och inga bilder..

Sorry, skulle ju uppdatera med bilder men det har helt enkelt inte blivit av. Nån dag som sagt.

Helgen har varit blandad, blandade händelser och blandade känslor. Skoj var det iaf att mina päron fick träffa P:s föräldrar för första gången! Hur som helst är den över nu och en ny vecka kräver nya tag.

Ikväll är det julbord med jobbet. Det blir thai-svenskt i år. Lite spännande. Ska minsann inte äta en bit innan kvällen, hehe.


Mittemot mig sitter Fanny och A-L och spelar nåt på nätet.. Själv har jag hamnat i pokerträsket i hopp om att kamma hem storkovan. Vi får väl se hur det går. Om jag ber er att låna ut pengar till mig om några veckor bör ni sno min dator och låsa in mig på toaletten (som faktiskt går att göra nu när vi inte har handtag på dörren för tillfället, låste in mig häromdagen).

Snart ska jag gå på ännu en tröttsam föreläsning, tur att jag har med mig té och tigerkaka ;)

/S

RSS 2.0